Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Goed nieuws! Op vrijdag 5 oktober is het Betweter Festival terug in TivoliVredenburg. Het enige echte kunst & wetenschapsfestival van Utrecht. Deze derde editie staat volledig in het teken van extremen. Met mini-colleges, talkshows, muziek, kunstinstallaties en live-experimenten. De eerste namen zijn: Ruben Terlou, Beatrice de Graaf, Clairy Polak, Toon Tellegen en Peter Kuipers Munneke. De verkoop is nu gestart (Tickets €12,50). Meer info op: www.betweterfestival.nl.

Maatschappelijke polarisering, natuurrampen en razendsnelle technologische ontwikkelingen maken de wereld om ons heen er een van uitersten. En ook zelf verleggen we steeds vaker onze grenzen. We willen meer en beter presteren, laten online de meest perfecte versie van onszelf zien en gaan steeds verder in de zoektocht naar een langer, fitter en gezonder leven. Is extreem het nieuwe normaal?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Betweter Festival? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief of meld je aan voor het Facebook-event: https://www.facebook.com/events/361173564305127/. 

Volg Debatagenda.nl op Twitter!

Georganiseerd door Studium Generale

Organisatie

Georganiseerd door Studium Generale.
» Website van Studium Generale
» Meer evenementen van Studium Generale

Locatie

TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Utrecht

Deel dit evenement met je vrienden