Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Platform STAD gelooft in samenwerking en wil dat stimuleren. Kunnen we in Den Haag een manier van werken formuleren, die tot goede samenwerking en tot resultaat leidt?
Dit STAD gesprek richt zich op initiatieven ‘van onderop’. Vaak komen daar prachtige resultaten uit, maar soms ook helemaal niet. De ambitie is er bij iedereen. Toch is ‘samen stad maken’ een leerproces met vallen en opstaan dat niet altijd even makkelijk gaat. Platform STAD heeft veel contact met mensen en organisaties die praktijkervaring hebben met initiatieven van onderop. Zij wisselen ervaringen en aanbevelingen uit over samen stad maken. En we horen heel graag jouw ideeën.

Aan de hand van de projecten CPO Groene Mient (bewoners bouwden samen hun ecologische woningen) en Pleinen Bezuidenhout Oost (bewoners en gemeente werken samen aan de herinrichting van pleinen) bespreken we met betrokken bewoners, ontwerpers en ambtenaren wat wel en niet werkt en wat de partijen van elkaar nodig hebben. Met onder meer Dennis Hofman (Architektenkombinatie Bos Hofman), Lilianne Blankwaard (Stadsdeeldirecteur gemeente Den Haag) en Melvin Kaersenhout (Werkgroep Pleinen Bezuidenhout-Oost).

Volg Debatagenda.nl op Twitter!

Georganiseerd door Platform STAD

Organisatie

Georganiseerd door Platform STAD.
» Website van Platform STAD
» Meer evenementen van Platform STAD

Locatie

New World Campus, Spaarneplein 2, Den Haag
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Den Haag

Deel dit evenement met je vrienden