Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Meetup: Goudzoekers in Youtubeland
‘’Abonneer op mijn kanaal en vergeet niet: duimpje omhoog!’’. Wie deze zin bekend in de oren klinkt, heeft weleens video’s bekeken op YouTube. YouTube is in haar twaalfjarig bestaan uitgegroeid tot een platform dat het traditionele medialandschap op zijn kop heeft gezet. Dagelijks beginnen hordes jongeren een nieuw kanaal: allemaal met de hoop op roem en succes.
Voor sommigen blijkt YouTube een goudmijn te zijn, bijvoorbeeld voor de succesvolle YouTuber Kwebbelkop. Met bijna zeven miljoen abonnees heeft hij een miljoenenimperium opgebouwd. Helaas geldt dit succes niet voor iedereen: YouTube kent een enorme begraafplaats van video’s zonder views. In deze uitzending wordt samen met Kwebbelkop VidCon in Los Angeles bezocht, de belangrijkste bijeenkomst voor fans, online influencers en de platform-industrie. Het biedt een kijkje in de keuken in de wereld van de YouTubers, de marketeers, de managers en de psychologische consequenties van een online verdienmodel met ‘You’ als unique selling point.
Regie: Nordin Lasfar.

19.00 uur: herhaling van de Tegenlicht aflevering 
20.00 uur: start van de Meet up
21.30 uur: borrel en napraten

Wilt u graag meedoen? Klik dan hier om aan te melden voor deze en/of andere Meet Up avonden

Deze meet up is een onderdeel van de serie Tegenlicht Meet Up Utrecht, een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht en de VPRO, met medewerking van een aantal professionele vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

Kijk voor de meest actuele informatie op https://www.facebook.com/tegenlichtmeetuputrecht

Like Debatagenda.nl op Facebook!

Georganiseerd door Bibliotheek Utrecht

Organisatie

Georganiseerd door Bibliotheek Utrecht.
» Website van Bibliotheek Utrecht
» Meer evenementen van Bibliotheek Utrecht

Locatie

De Centrale Bibliotheek, Oudegracht 167, Utrecht
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Utrecht

Deel dit evenement met je vrienden