Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Moderne telescopen laten ons een praktisch oneindig aantal melkwegstelsels zien. Wij zijn als mensen onderdeel van deze kosmos. Het is net zo goed ‘onze’ kosmos als van alles wat zich daarin bevindt. Wat betekent dit voor ons? Waarom leven wij nu juist op onze Aarde en niet op een andere planeet in een ander zonnestelsel? Ieder mens heeft de antwoorden op deze vragen. Daarvoor hoef je geen astroloog te zijn. Je vindt ze door de idealen, de wijsheid en het mededogen in jezelf naar buiten te brengen, te ontwikkelen. Een groeiend ‘kosmisch’ inzicht en uitzicht volgen dan vanzelf.

Kijk naar binnen, ontdek de kosmos en bezoek de lezing over ‘Een kosmische kijk op het leven’ op dinsdag 24 oktober 2017.

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Let op: nieuwe aanvangstijd! Ze beginnen om 19.30 uur precies. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (030) 2892179 / (030) 6372323. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

Volg Debatagenda.nl op Twitter!

Georganiseerd door Stichting I.S.I.S.

Organisatie

Georganiseerd door Stichting I.S.I.S..
» Website van Stichting I.S.I.S.
» Meer evenementen van Stichting I.S.I.S.

Locatie

De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Utrecht

Deel dit evenement met je vrienden