Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Lezing van The Theosophical Society Point Loma-Loge Amsterdam over ‘Een kosmische kijk op het leven’

Moderne telescopen laten ons een praktisch oneindig aantal melkwegstelsels zien. Wij zijn als mensen onderdeel van deze kosmos. Het is net zo goed ‘onze’ kosmos als van alles wat zich daarin bevindt. Wat betekent dit voor ons? Waarom leven wij nu juist op onze Aarde en niet op een andere planeet in een ander zonnestelsel? Ieder mens heeft de antwoorden op deze vragen. Daarvoor hoef je geen astroloog te zijn. Je vindt ze door de idealen, de wijsheid en het mededogen in jezelf naar buiten te brengen, te ontwikkelen. Een groeiend ‘kosmisch’ inzicht en uitzicht volgen dan vanzelf.

 Kijk naar binnen, ontdek de kosmos en bezoek de lezing over ‘Een kosmische kijk op het leven’ op vrijdag 10 november 2017.

 De lezingen worden maandelijks gehouden in De Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam. Ze beginnen om 19.30 uur precies. Let op: dit is een gewijzigde aanvangstijd! De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel 06 24837146 / 06 53800731. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

Like Debatagenda.nl op Facebook!

Georganiseerd door Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse

Organisatie

Georganiseerd door Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse.
» Website van Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse
» Meer evenementen van Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse

Locatie

De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Amsterdam

Deel dit evenement met je vrienden