Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Lezing van The Theosophical Society Point Loma-Loge Amsterdam over ‘Karma en de opkomst en ondergang van beschavingen’

Beschavingen zijn net mensen. Ze worden geboren, groeien en ontwikkelen zich, hebben een periode van grootste kracht en ontplooiing, maar verdwijnen uiteindelijk. Elke beschaving heeft kenmerkende eigenschappen en bepaalde normen en waarden. Wij vormen en zijn met elkaar de beschaving waarin wij leven en leren. Hoe en waarom ontstaat een beschaving? Is het toeval dat wij tijdens ons leven bij een specifieke beschaving horen? Hebben wij nu al invloed op toekomstige beschavingen?

Zoek de beschaving die bij je past en bezoek de lezing over ‘Karma en de opkomst en ondergang van beschavingen’ op vrijdag 13 oktober 2017.

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam. Ze beginnen om 19.30 uur precies. Let op: dit is een gewijzigde aanvangstijd! De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel 06 24837146 / 06 53800731. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

Like Debatagenda.nl op Facebook!

Georganiseerd door Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse

Organisatie

Georganiseerd door Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse.
» Website van Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse
» Meer evenementen van Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse

Locatie

De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Amsterdam

Deel dit evenement met je vrienden