Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Kom naar de Avond van het Politieke Boek op woensdag 13 september 2017. Aan de vooravond van de uitreiking van de Prinsjesboekenprijs 2017 organiseert ProDemos samen met NRC een avond met de schrijvers van de drie genomineerde boeken. Voor de Prinsjesboekenprijs zijn dit jaar genomineerd: Ferdinand Grapperhaus: ‘Rafels aan de rechtsstaat’, Tom van der Meer: ‘Niet de kiezer is gek’ en Joost Vullings: ‘De kinderen van Pim’. De avond staat onder leiding van Mark Kranenburg (NRC).

De Avond van het Politieke Boek

De genomineerde schrijvers worden op de Avond van het Politieke Boek door een journalist bevraagd over henzelf en over de inhoud van hun boeken. Daarnaast vertelt juryvoorzitter van de Prinsjesboekenprijs Jan Schinkelshoek over de ‘oogst’ aan politieke boeken van het afgelopen jaar. De Avond van het Politieke Boek staat onder leiding van Mark Kranenburg (NRC).

Aanmelden

De Avond van het Politieke Boek is gratis toegankelijk en wordt gehouden op woensdag 13 september, van 20.00 tot 21.30 uur in de Studio achter het Bezoekerscentrum van ProDemos, Hofweg 1, in Den Haag.

Meld je aan voor de Avond van het Politieke boek via onze website.

Like Debatagenda.nl op Facebook!

Georganiseerd door ProDemos

Organisatie

Georganiseerd door ProDemos.
» Website van ProDemos
» Meer evenementen van ProDemos

Locatie

ProDemos, Hofweg 1A, Den Haag
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Den Haag

Deel dit evenement met je vrienden