Bezoek website van dit evenement »

Uitgebreide omschrijving

Een publiek programma (voertaal Engels !) waarbij curatoren, kunstenaars en publiek o.l.v. Saskia van Stein (directeur Bureau-Europa NAiM, Maastricht) met elkaar in gesprek gaan over de vraag 'What does it mean to make art public?' Met tevens een bijdrage van Céline Condorelli i.h.k.v. haar lopende Stroom tentoonstelling ''Proposals for a Qualitative Society (Spinning)', die deze avond ook open is voor publiek.

DEELNEMENDE CURATOREN INVEST WEEK
Valentin Diaconov, Lennard Dost, Edward Gillman, Geir Haraldseth, Alejandra Labastida, Carol Yinghua Lu, Azar Mahmoudian, Thiago de Paula Souza, Maarten Spruyt.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS INVEST WEEK
Gino Anthonisse, Kevin Bauer, Channa Boon, Marie Civikov, Maurice van Es, Evelien Gransjean, Jip Hilhorst, Bram De Jonghe, Ingrid Lee, Christa van der Meer, Marit Mihklepp, Jorrit Paaijmans, Jeannette Slütter.

Van 11 t/m 15 september 2017 vindt de elfde editie van de Invest Week plaats. De PRO Invest en PRO Premium zijn subsidies voor recent afgestudeerde kunstenaars en kunstenaars die een onderscheidende beroepspraktijk hebben opgebouwd. De jaarlijkse Stroom Invest Week bestaat uit een programma van atelierbezoeken, een publieke gespreksavond, bezoeken aan Haagse kunstlocaties en informele ontmoetingen. Het doel van het Invest programma is een impuls te geven aan de kunstpraktijk door reflectie op het werk en de kunstenaars de gelegenheid te bieden een nationaal en internationaal netwerk op te bouwen. 

Volg Debatagenda.nl op Twitter!

Georganiseerd door Stroom Den Haag

Organisatie

Georganiseerd door Stroom Den Haag.
» Website van Stroom Den Haag
» Meer evenementen van Stroom Den Haag

Locatie

Stroom, Hogewal 1-9, Den Haag
» Bekijk op Google Maps
» Meer evenementen in Den Haag

Deel dit evenement met je vrienden